•  
  •  
  •  
Мени

Бизнис инфраструктура

ЈЗУ Универзитетски Стоматолошки Клинички центар Св.Пантелејмон

Мајка Тереза 17 (Водњанска)

Општина: Град Скопје
02 3299000


 

Хирургија-Ургентен центар

Мајка Тереза 17 (Водњанска)

Општина: Град Скопје
02 3147238


 

КАРИЛ-Клиника за анестезија, реанимација и интензивно лекување

Мајка Тереза 17 (Водњанска)

Општина: Град Скопје
02 3147039


 

Институт за Клиничка биохемија

Мајка Тереза 17 (Водњанска)

Општина: Град Скопје 

Мајчин Дом-Ортопедска клиника

Васко Карангелески б.б.

Општина: Град Скопје
02 3147002


 

Кардиологија-Дневна Болница

Мајка Тереза 17 (Водњанска)

Општина: Град Скопје
02 3147017


 

Европска очна болница

Сремски фронт 1

Општина: Град Скопје
02 2050999


 

Систина Нефроплус -дирекција

Скупи 3-А

Општина: Град Скопје
02 3099593


 

Институт за белодробни заболувања кај децата

Над нас.Козле б.б.

Општина: Град Скопје
02 3091088


 

Филип Втори

бул.Илинден б.б., Воена Болница

Општина: Град Скопје
02 15777


 

Клинички центар-Централа

Мајка Тереза 17 (Водњанска)

Општина: Град Скопје
02 3147147


 

Институт за јавно здравје 50-та Дивизија 6Општина: Град Скопје
02 3125044


 

Јавна установа од областа на 11то за потребите на клиниките

Мајка Тереза 17 (Водњанска)

Општина: Град Скопје
02 316464


 

Градска општа болница 8-ми Септември

Париска б.б.

Општина: Град Скопје
02 3087400


 

Специјална болница за хируршки 11-ти Октомври 53 Св.Наум Охридски

11-ти Октомври 53

Општина: Град Скопје
02 3235050


 

Гинеколошко акушерска болница-Чаир

Дижонска б.б.

Општина: Град Скопје
02 2600801


 

Прва приватна општа болница-Ремедика

16-та Македонска Бригада 18

Општина: Град Скопје
02 2603101


 

Клиничка болница Аџибадем - Систина

Скупи 5-а

Општина: Град Скопје
02 3099500


 

Систина Офталмологија

Скупи 5-а

Општина: Град Скопје
070 351008